Suomen Ammattiastrologit ry on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys, jonka tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen. Suomen Ammattiastrologit ry on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa. Kollegojen kanssa voi keskustella luottamuksella ammatinharjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Ajankohtaista

Vuoden 2017 Astrologiksi on valittu Astro Logos. Lue lisää.

Seuraa blogeja:

Astro.fi (Seppo Tanhua)
Astrologien kynästä (Suomen Ammattiastrologit ry)
Astrologian Taika (Tarja Enoranta)
Astro Service blogi (Anne Sundell)
Hullunkuunaika (Tarja Enoranta)
Merkillistä - Pieni astroblogi (Soile Naskali)
Pohdintoja ajasta  (Johanna Vilen)
Uuden tietoisuuden astrologia (Kirsi Halla-Seppälä)


Seppo Tanhua:
Astrologinen tulkinta 25v sitten ja nyt.
Tulevat astrologiset kurssit ja tapahtumat:

Timo Kalliokoski: Hermeettisen astrologian kurssi

Aika:
25. - 26.8.2018 alk. klo 11 lauantaina
Paikka: Tampere, Kauppilaisenkatu 41
Hinta: 200€, sis. ruuat ja kahvit

Pidän jo toisen hermeettisen astrologian kurssin Suomessa 25.-26. 8. 2018, meillä kotona Tampereella.
Etsimme suurempaa yhteyttä ja ymmärrystä sille, että "alhaalla on kuten on ylhäällä, ja että ylhäällä on kuten alhaalla." Tutustuimme siihen, millaisia ihmisolemuksen kerroksia avaavat kolme tähtikarttaa: hedelmöityskartta, syntymäkartta sideerisenä (suhteessa eläinradan tähtikuvioihin), ja tykoninen (osittain aurinkokeskeinen kartta). Meillä on käytössämme siis "Korkeamman Minuutemme" kartta, "Sielunkarttamme" ja "karmisesta menneisyydestämme" kertova kartta.
Tutustumme hermettisen astrologian perusmetodeihin ja työkentelemme kaikkien kurssilaisten karttojen kanssa näillä metodeilla.
Jos haluat mukaan, tee nopea päätös, sillä paikkoja on hyvin rajallisesti! Kahden päivän kurssi maistuvine ruokineen ja kahveineen maksaa 200€. Lähetä minulle sähköpostilla ilmoittautumisesi osoitteseen timo.i.kalliokoski@gmail.com ja saat tarkemmat ohjeet osallistumiseesi.