Suomen Ammattiastrologit ry on suomalaisten ammattiastrologien perustama yhdistys, jonka tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle. Yhdistyksen jäsenet antavat laadukasta astrologista palvelua asiakkailleen. Suomen Ammattiastrologit ry on ammattiastrologien etujärjestö, joka haluaa parantaa astrologien toimintaedellytyksiä Suomessa. Kollegojen kanssa voi keskustella luottamuksella ammatinharjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä.

Astrologit
Yhdistyksen jäsenten yhteystietoja:


Tarja Enoranta
Astrologian Taika
gsm 040-5808290
astrologiantaika@gmail.com
www.astrologiantaika.fiKirsi Halla-Seppälä
Itsetuntemusastrologian keskus /
Centre for Self-Awareness Astrology
Kruunuvuorenkatu 1
00160 Helsinki
yhteys@kirsihallaseppala.fi
www.kirsihallaseppala.fi


Timo Kalliokoski
gsm 050-4329530
timo.i.kalliokoski@gmail.com
https://www.facebook.com/sideerinen/Tarja Karlsson
Rubiinigroup
Turku
tarja.karlsson@outlook.com
gsm 045-6350800
www.rubiinigroup.com


Maarit Laurento
Astro Bar Helsinki
Bulevardi 2a
00120 Helsinki
gsm 040-5385048
puh 09-6224214
maarit.laurento@astrobar.fi
www.astrobar.fi


Erkki Lehtiranta
Smiling Stars
Hallainvuorentie 5B14
00920 Helsinki
puh 09-22433560
gsm 040-5012272
www.smilingstars.fi


Kristiina Mäntynen
Arkkitehti, fengshui-konsultti
Fengshui-työhuone
Eerikinkatu 29, Lh 7 
00180 Helsinki gsm 040-7539553
info@fengshui-arkkitehti.fi
www.fengshui-arkkitehti.fi

Soile Naskali
gsm 050-3574881
soile.naskali@ki-shiatsu.fi
www.ki-shiatsu.fi

Anne Sundell
astrologiservice@gmail.com
www.astroservice.fi 
Seppo Tanhua
Astrologiakeskus
Ki-Life Oy
Solkimäenkatu 29
33710 Tampere
gsm 0400-728408
www.astro.fi


Johanna Vilén
Kuussa ja Maassa Oy
Kisakentänkatu 20 A
33230 Tampere
050-5605173


Arto Virtanen
Nokia
050 543365
info@astrostudio.fi
www.astrostudio.fi

Suomen Ammattiastrologit ry:n jäsenten ERIKOISALOJA: 

Tarja Enoranta
Kirjalliset astrologiset tulkinnat esim. syntymäkartan tulkinta, ihmissuhde-astrologia, vuosikatsaukset ja lahjakkuusalueiden kartoitus. Ajankuvan konsultaatiot myös puhelimitse. Koulutus- ja opintomateriaalit.

Kirsi Halla-Seppälä
Psykologinen ja henkinen astrologia. Lue tarkemmat kuvaukset palveluista. Astrologiset luennot ja kurssit sekä kasvuryhmät, astrologiset artikkelit ja ajankuvat/horoskoopit lehtiin ja internetsivustoille.

Timo Kalliokoski
Koen, että työni on yhdistää vanha ja uusi tähtiviisaus nykyaikaisen ihmisen perimmäisiä kysymyksiä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Astrologinen metodini on hermeettinen astrologia ja filosofia, jolla tulkinta voidaan räätälöidä yhdistelmänä hedelmöityskartan, syntymäkartan, tykonisen kartan ja tarotkorttien antamia viitteitä. Työstän jatkuvasti kurssimateriaalia ja valmiina on Tarotkorttien maailman Ensimmäinen Kurssi.

Tarja Karlsson
Astrologiset tulkinnat vuodeksi eteenpäin. Kirjallisena, suullisesti ja puhelintulkintana. Syntymäkartan tulkintoja, kursseja ja luentoja. Astrologisia elämyshetkiä ryhmille ja työyhteisön jäsenille.

Maarit Laurento
Henkilökohtaiset astrologiset tulkinnat, ohjelma- ja sisällöntuotantopalvelut, ryhmät. Yritykset: tiimikonsultaatiot, yritysstrategiat. Horoskooppipuisto: elämyksellinen astrologia.

Erkki Lehtiranta
Astrologiset konsultaatiot henkisen astrologian pohjalta, kirjallisesti ja suullisesti. Vuosikatsaukset, karttavertailut. Henkisen astrologian luennot, kurssit ja koulutusohjelmat. Kurssimatkat mm. Kreetalle.

Kristiina Mäntynen
Kasvokkain tehdyt astrologiset tulkinnat, vuosikatsaukset, relokaatiot ja astrokartografiset kartat. Kurssit ja luennot ajan, paikan ja persoonan sekä kiinalaisen astrologian ja fengshuin välisistä suhteista.

Soile Naskali
Narratiivista, psykologista ja intuitiivista astrologiaa pyrkimyksenä lisätä itsetuntemusta ja tiedostamista. Syntymäkartan tulkinnat sekä ajanlaatuun ja ihmissuhteisiin keskittyvät tulkinnat kasvokkain tai puhelimitse. Elämykselliset astrologian luennot ja koulutukset. Astrologisia kirjoituksia. (En ota uusia asiakkaita tällä hetkellä, 2018)

Anne Sundell
Perustulkinnat, kurssit ja luennot, psykologinen astrologia, vuosikartat,
karmatulkinnat, henkilökohtaiset konsultaatiot, cd nauhalle tehdyt tulkinnat.
Suomi, ruotsi, englanti. Födelsehoroskop, kurser och föreläsningar, psykologisk astrologi, årshoroskop, karma horoskop, personliga konsultationer, inbandade tolkningar.
Finska, svenska och engelska.

Seppo Tanhua
Astrologiset tulkinnat lehtiin ja nettisivustoille. Ihmissuhdeastrologia, yrityskonsultaatiot, luennot tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Astrologiaistunnot yritysten henkilökunnalle tai johtoryhmälle. Astrologian kurssit sekä astrologia-aiheiset oppitunnit kouluissa.

Johanna Vilén
Astrologiset tulkinnat joko tapaamisen yhteydessä, puhelimitse tai Skypen välityksellä. Lisätietoa löydät sivuiltani. Tutkin astrologiaa henkisessä että psykologisessa mielessä. Erityisesti olen kiinnostunut Jungin syvyyspsykologiasta sekä ihmisen alitajunnasta. Viikoittaiset yleisen ajan pohdinnat löytyvät sivuiltani kohdasta pohdintoja ajasta.

Arto Virtanen
Länsimaista henkistä astrologiaa.
Konsultointia mm. puhelimitse, skypellä ja livenä.
Ajankuva, syntymäkartta ja ihmissuhdeastrologia, mahdollisuudet ja haasteet.